Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Корисна інформація


Новости та події
Ми відновлюємо роботу в Херсоні.
Коли в місто повертається реклама, в нього повертається життя. Завдяки ЗСУ українські міста повертаються з окупації і в них потрохи встановлюється звичний побут. А з ним і український бізнес та соціально важлива інформація.
22.11.2022
Розміщення соціальної реклами
Наша компанія долучилась до соціальної ініціативи- вшаннування пам'яті героїв з Донеччини і Луганщини.
24.08.2022
Реклама на білбордах - нові правила та нові можливості
По всій території України діє воєнний стан. Нові правила стосуються всіх сфер життя нашої країни. Реклама на білбордах – не виняток. Оренда бордів і розміщення на них реклами, і навіть усе, що стосується зовнішньої реклами загалом, – тут правила дещо змінилися. Про що йде мова?
26.04.2022
Реклама на білбордах - ціна
 РЕКЛАМА НА БІЛБОРДАХ. ЦІНА

Скільки буде коштувати розмістити рекламу на білбордах? - питання, яке задає кожен потенційний клієнт. Але як не дивно, однозначної відповіді на нього немає. Ціна на білборди, сітілайти, Скрол і інші носії залежить від різних фактров.
  Щоб розрахувати рекламний бюджет і зробити розміщення максимально вигідним, їх потрібно враховувати.
 

Читати далі
Закон України "Про рекламу"
Ці вимоги є обов'язковими до виконання при розміщенні зовнішньої реклами у всіх містах України. Вимоги до поширення реклами встановлюються Законом України «Про рекламу» від 03.07.1996 р № 270/96-ВР (далі - Закон «Про рекламу»). З повним текстом закону можна ознайомитися на офіційному сайті Верховної Ради України за посиланням Основними принципами реклами є: законність, точність, і достовірність.   Реклама не повинна підривати довіру суспільства до реклами та повинна відповідати принципам добросовісної конкуренції.   Реклама не повинна містити інформації або зображень, які порушують етичні, гуманістичні, моральні норми, нехтують правилами пристойності.   Реклама повинна враховувати особливу чутливість дітей і не наносити їм шкоди. Мова реклами - тільки українська. Якщо в рекламі присутні логотипи на іноземних мовах, їх розміщення можливо тільки при наявності реєстрації ТМ в Україні
Читати далі
Поширені запитання
        
  • Як відбувається процес замовлення рекламі теперь?
  •         
  • Терміни поклейки
  •         
  • Що входить в ціну?
  •         
  • Відмова від заброньованих площин
  •         
  • Пролонгація розміщення
  •    
Читати далі
Читайте в нашому блозі
Що таке медіаметрика в зовнішній рекламі, як її використовують і рахують.

Що таке медіаметрика в зовнішній рекламі, як її використовують і рахують.

 

Коли ви розміщуєте рекламу, особливо великі рекламні компанії, необхідно розуміти кількість людей, які бачать ваше повідомлення. Для цього використовуються медіапоказники, основними для ООН (out of home) є значення OTS і GRP.

Реклама всупереч темряві.
Білборди – один з найдавніших видів реклами. Таблички з надписами та малюнками, які вказували на місцезнаходження, використовували ще в стародавні часи. Приклади пращурів сучасних рекламних щитів згадуються у казках та билинах ( ну як там, коли на камені напрямки написані – стародавня навігація). Весь цей історичний досвід натякає на те, що реклама на білбордах універсальна і працювала задовго до появи благ цивілізації.
Коли в місто повертається реклама, в нього повертається життя
В такі важкі для країни та кожного з нас часи, може здаватись, що реклама не на часі, з етичних або ж економічних міркувань. Але реклама потрібна та працює, чому же зараз самий час для розміщення.