Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Корисна інформація


Новости та події
Ми відновлюємо роботу в Херсоні.
Коли в місто повертається реклама, в нього повертається життя. Завдяки ЗСУ українські міста повертаються з окупації і в них потрохи встановлюється звичний побут. А з ним і український бізнес та соціально важлива інформація.
22.11.2022
Розміщення соціальної реклами
Наша компанія долучилась до соціальної ініціативи- вшаннування пам'яті героїв з Донеччини і Луганщини.
24.08.2022
Реклама на білбордах - нові правила та нові можливості
По всій території України діє воєнний стан. Нові правила стосуються всіх сфер життя нашої країни. Реклама на білбордах – не виняток. Оренда бордів і розміщення на них реклами, і навіть усе, що стосується зовнішньої реклами загалом, – тут правила дещо змінилися. Про що йде мова?
26.04.2022
a:2:{s:4:"TEXT";s:7191:"Як відбувається процес замовлення реклами?

Ви відбираєте площині на сайті самостійно і за допомогою кошика відправляєте їх до нашого менеджера. Він уточнює зайнятість на потрібний вам період і зв'язується з вами. Або ж ви по телефону або через електронну форму замовлення на нашому сайті, залишаєте заявку, в якій вказуєте ваші міста і періоди розміщення. Менеджер готує для вас актуальна пропозиція в якому будуть вказані адреси, ціна і зайнятість площин. Вибираєте площині, ставите їх в резерв (резерв ставиться терміном від одного до трьох днів). Менеджер готує договір і рахунок.
Зверніть увагу, що тільки після оплати і підписання документів площині переводяться в бронь! До бронювання все площині знаходяться у вільному продажу і можуть бути викуплені іншими клієнтами.
Після затвердження програми починається розробка макета, якщо він у вас є, ви надаєте його нам на узгодження (макет повинен відповідати технічним вимогам для друку і Закону України про рекламу). Або ж звертаєтеся у нашому дизайнеру для роботи з розробки макета.
Зверніть увагу, макет повинен бути узгоджений і готовий до друку не пізніше ніж за 7 робочих днів до початку дати розміщення.
Після цього макет віддається в друк, друк займає від одного до 3 робочих днів. Запас постерів при друку повинен бути 30%, але не менше одного постера на обрану адресну програму. Можна друкувати і точну кількість постерів, але в цьому випадку при пошкодженні постера в процесі експонування додаткова друк займе час. Далі постери віддаються в поклейку.
Поклейка займає від трьох до п'яти робочих днів!
Якщо ви друкуєте постери самостійно, в будь-якому випадком перед тим як віддавати їх в друк ви повинні надіслати макет менеджеру на узгодження!
Після цього вам буде надано фотозвіт згідно заброньованої адресною програмою.
Якщо при експонуванні вами з'явиться обрив постера або несправність в роботі конструкції, необхідно повідомити про це менеджеру для оперативного усунення неполадок.
Розміщення відбувається тільки за умови 100% передоплати.

Відмова та перенесення термінів розміщення.

Коли ви бронюєте площині, інші клієнти вже не можуть їх розглядати для розміщення. Ви можете відмовитися від броні не пізніше, ніж за 1 календарний місяць до початку терміну експонування. Для цього відправте відповідний лист на пошту вашого менеджера.

У разі відмови менш ніж за 1 місяць, Ви зобов'язані сплатити штраф відповідно до умов договору. Перенесення термінів оренди, заміни обраних площин менш ніж за 1 місяць до початку кампанії також неможливі!

Що входить в ціну розміщення?

У базову ціну розміщення входить оренда, одна поклейка на місяць і один плановий фотозвіт.

Мінімальний термін оренди?

Мінімальний термін оренди білборда - один календарний місяць (якщо ви хочете забронювати площину до кінця поточного місяця, в деяких випадках це можливо, при наявності вільних площин).

Термін оренди сітілайту - від двох тижнів.

Пролонгація розміщення.

Якщо вами були заброньовані площині під річну програму, то в жовтні поточного року необхідно попередити менеджера про ваші наміри продовжити розміщення на наступний рік.

Якщо ж бронювали площину на місяць або кілька, то всі інші періоди до кінця року знаходяться у вільному продажу і можуть бути продані третім особам.

Про знижки.
Знижки надаються виходячи з кількості відібраних площин і періоду броні рекламної компанії

";s:4:"TYPE";s:4:"html";}

Повернення до списку

Читайте в нашому блозі
Що таке медіаметрика в зовнішній рекламі, як її використовують і рахують.

Що таке медіаметрика в зовнішній рекламі, як її використовують і рахують.

 

Коли ви розміщуєте рекламу, особливо великі рекламні компанії, необхідно розуміти кількість людей, які бачать ваше повідомлення. Для цього використовуються медіапоказники, основними для ООН (out of home) є значення OTS і GRP.

Реклама всупереч темряві.
Білборди – один з найдавніших видів реклами. Таблички з надписами та малюнками, які вказували на місцезнаходження, використовували ще в стародавні часи. Приклади пращурів сучасних рекламних щитів згадуються у казках та билинах ( ну як там, коли на камені напрямки написані – стародавня навігація). Весь цей історичний досвід натякає на те, що реклама на білбордах універсальна і працювала задовго до появи благ цивілізації.
Коли в місто повертається реклама, в нього повертається життя
В такі важкі для країни та кожного з нас часи, може здаватись, що реклама не на часі, з етичних або ж економічних міркувань. Але реклама потрібна та працює, чому же зараз самий час для розміщення.