Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Новини

Мы возобновляем работу в Херсоне.



Коли в місто повертається реклама, в нього повертається життя. Завдяки ЗСУ українські міста повертаються з окупації і в них потрохи встановлюється звичний побут. А з ним і український бізнес та соціально важлива інформація.


Розміщення соціальної реклами



Наша компанія долучилась до соціальної ініціативи- вшаннування пам'яті героїв з Донеччини і Луганщини.


Реклама на билбордах - новые правила и новые возможности



По всій території України діє воєнний стан. Нові правила стосуються всіх сфер життя нашої країни. Реклама на білбордах – не виняток. Оренда бордів і розміщення на них реклами, і навіть усе, що стосується зовнішньої реклами загалом, – тут правила дещо змінилися. Про що йде мова?


Мы работаем!



У ці не прості для країни часи компанія Two Steps Outdoor продовжує працювати і розміщувати рекламу на білбордах, сітілайтах, відеоекранах, скролах тощо<br>


Дискриминации в рекламе на билбордах – нет, закреплено в законе.



   Для тих, хто розміщує або планує розмістити рекламу на білбордах, сітілайтах та інших зовнішніх носіях, Верховна Рада України затвердила нові юридичні вимоги. Вони стосуються дискримінації.<br>    8 січня 2022 року набули чинності зміни до Закону України "Про рекламу" щодо протидії дискримінації за ознакою статі, передбачених Законом від 10.09.2021 № 1750-IX.


Поздравляем с Новым годом и Рождеством Христовым!



Напередодні Нового року та Різдва ми, всеукраїнська рекламна агенція Two Steps Outdoor, хочемо сказати спасибі нашим замовникам та партнерам. 


Украина против дискриминации: наружная реклама без сексизма



Нагадаємо, що ще у 2020 року Верховна Рада України зареєструвала проект закону №3427 «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі». Тобто цей законопроект безпосередньо стосується візуального контенту, що натякає або прямо вказує на гендерні відмінності чи дискримінацію, пов'язану із цим питанням. 


Диджитализация городов



На вулицях мегаполісів з'явилися нові рекламоносії - відеоборди, так само називають цифрові панелі, екрани. Наприклад, в Києві їх вже важко не помітити. Відеокрани прийшли на зміну олдскульним <a href="https://www.2s-outdoor.com.ua/billboards/kyiv-region/" id="bxid_619874" >білбордам</a>, сітілайтам і навіть скролам. Екрани є всіляких розмірів. Найпоширеніші - сіті формат 1,2 * 1,8, скрол формат 3,14 * 2,32, білборд формат 6 * 3, Мегаборд формат 4 * 8 і 4*12 м. Так само широке поширення набувають медіафасади, які замінюють брендмауери і мають розміри до 200м2, погодьтеся, така реклама не залишиться без уваги. Відеоекрани підходять для розміщення статичних картинок і динамічних роликів. В середньому експонування одного ролика триває 10 секунд, блоки від 1 до 5 хвилин.


Закон о языке. Живем по-новому



<p class="MsoNormal"><span lang="UK">Серед колег по рекламному бізнесу, а також серед замовників все так же ходять розмови – як бути з державною мовою в аспекті рекламних кампаній, що проводяться на зовнішніх носіях та мають контент на інших мовах? Тобто, на якій мові можна робити рекламу на білбордах, сітілайтах, призматронах та інших. Відповідь проста – текст реклами повинен бути українською мовою. Точка.<o:p></o:p></span></p>


Опыт успешных рекламных компаний в кризисное время



<div>Бренд-комунікації після пандемії зажадають істотного адаптації під нові умови. І ми бачимо це вже зараз, коли карантин все ще дає про себе знати. Реклама на білбордах, як один із засобів подібної комунікації, змінює контент і досвід компаній, що вже встигли перейти на нові рейки, може виявитися корисним усім нам.</div> <div> <br /> </div> <div> <br /> </div>


Наружная VS интернет реклама.



<div>Здавалося б, навіщо розміщення реклами на білбордах, коли все давно «в інтернеті». Чому одна з найдавніших рекламних галузей досі жива і розвивається, коли їй давно віщували захід з появою радіо, телебачення, а потім і інтернету. Чи потрібно виходити на зовнішню рекламу в період карантину і яку аудиторію зможете там знайти</div> <div> </div>


Язык наружной рекламы: изменения



Нагадуємо, що з 16.01.2020 року вступають в силу нові положення закону про мову. Тепер єдиною мовою реклами може бути тільки державна мова - українська. 


Стоковые билборды в Киеве с экономией на наружке до 60%



Розміщення на білбордах в Києві за низькою ціною до 60% - це реальність для клієнтів Two Steps Outdoor. Наша агенція традиційно орієнтується на потреби і можливості малого та середнього бізнесу, який потребує просування і не може дозволити собі «злив» бюджету.


Осень без политики: время зарабатывать



  Кампанії 2019 року з виборів президента України і Верховної Ради IX скликання залишилися позаду. На залишки бюджетів переможці дякують виборцям за довіру. Вже 1 вересня більшість площин спорожніли - завершився термін оренди білбордів політиками і партіями.


Реформа наружной рекламы: успех Киева и проблемы в регионах



<pre class="tw-data-text tw-ta tw-text-small" data-placeholder="Перевод" id="tw-target-text" data-fulltext="" dir="ltr" style="unicode-bidi: isolate; background-color: rgb(255, 255, 255); border: none; padding: 0px 0.14em 0px 0px; position: relative; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; resize: none; font-family: inherit; overflow: hidden; width: 275px; white-space: pre-wrap; overflow-wrap: break-word; color: rgb(33, 33, 33); height: 240px; font-size: 16px !important; line-height: 24px !important;"><span tabindex="0" lang="uk">З 1 квітня по 31 грудня 2018 року в Києві в рамках реформи зовнішньої реклами оператори демонтували 3618 різних носіїв в трьох форматних зонах міста. При цьому встановлено всього 1340 нових конструкцій, пише в ЛІГА.Блоги голова Громадської спілки «Асоціація операторів зовнішньої реклами України» Оксана Поліщук.</span></pre>


Нет незаконной рекламе: коммунальщики просят киевлян о помощи



Комунальні служби декількох районів Києва попросили городян про допомогу в боротьбі з незаконною рекламою. Зокрема, жителів столиці <a href="http://dnipro.kievzelenbud.com/news/dereva-ne-ye-mistsem-dlya-reklamy/" >закликають зривати оголошення</a> зі стовбурів дерев.


Акция «Билборды по стоковым ценам»: экономьте на наружной рекламе до 50%



Терміново потрібні білборди в Дніпрі, Одесі чи Києві, а бюджет обмежений? Замовляйте площині по стокових цінами в останні дні місяця. Ми надаємо знижку від 20% до 50% в залежності від кількості щитів і міста розміщення.


Наступление на незаконные билборды: в Киеве демонтировали свыше тысячи носителей



У липні з вулиць української столиці зникла 1 031 рекламна конструкція, яка була встановлена незаконно. Білборди в кількості 89 одиниць та інші носії прибирають, виконуючи правила щодо розміщення зовнішньої реклами, які почали діяти навесні. Більшу частину демонтували власники «рекламних засобів» - 594 одиниці.


Поздравления на билбордах



Приємно дивуйте рідних і близьких за допомогою оригінального привітання на білбордах. Проявіть себе з приємною боку!


Билборды для политической рекламы



У період передвиборної гонки компанія Two Steps Outdoor пропонує широкий вибір білбордів і сітілайтів для розміщення політичних матеріалів.



Новости 1 — 20 з 24
Початок | Поперед. | 1 2 | Наст. | Кінець