Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Білборди на трасах, або як стати ближче до клієнта

Билборды на трассах, или как стать ближе к клиенту. 31.08.2018
   Облаштування міста змінюється, межі столиці відсуваються. Пройшли ті часи, коли бізнес інтереси були сконцентровані в центральних районах. Жити за містом стає комфортніше. В передмісті будується нове житло, мешканці столиці перебираються подалі від міського галасу. А що ж реклама, вона завжди прагне бути ближче до споживача, ось і бігборди на трасах Київської області супроводжують нас на виїздах і в'їздах в місто.
Всі дороги ведуть до Києва, ну або з Києва.
   Реклама, розміщена на трасах дуже ефективна для різних видів бізнесу. В цьому випадку чітко сегментируется ваша цільова аудиторія. Хто вони, ті хто часто виїжджає на трасу? Власники респектабельної заміської нерухомості, молоді сім'ї, які обрали комфортне та бюджетне житло за межами столиці, ті, хто тільки планує придбати таке житло і шукає варіанти, люди, зайняті в агробізнесі, перевезеннях, торгівлі.
   Реклама на бордах уздовж трас - це чи не єдиний спосіб потрапити «в десятку», рекламу побачать ті, кому вона потрібна. Вартість контакту з аудиторією в цьому випадку досить мала в порівнянні з іншими рекламними засобами.
   У нас ви можете замовити білборди на трасах Київської області:
 - Одеської
 - Житомирської
 - Обухівської і Новообуховской
 - Бориспільської
 - Варшавської (Ковельської)
 - Чернігівській
 - Дніпропетровської
 - на об'їзній Бориспіль-Бровари
 - Харківській
 - Вишгородської
   Білборд на трасі виконує різні функції. Наприклад, якщо підприємство розташоване за містом, він буде відмінним рекламним покажчиком. Якщо ви продаєте товари, які стануть в нагоді власникам заміських будинків і дач, розміщуємо борди на густозаселених напрямках. Якщо будуєте новий житловий комплекс, то дорога до нього - найкраще місце для реклами. Якщо реклама стосується тих, хто зайнятий у транспортному секторі вибираємо площині на трасах з підвищеним рухом вантажного транспорту. А для агробізнесу розміщення на трасах - унікальний спосіб запропонувати послуги саме потенційним клієнтам.
    При розміщенні реклами на щитах є два важливі аспекти. Це вибрати правильні місця і зробити якісний макет. Адже рекламних щитів здається багато, щоб не прогадати і скласти грамотну рекламну компанію, наздогнати свого клієнта і отримати результат, необхідно звертатися до професіоналів. Менеджери рекламного агентства Two steps outdoor складуть адресну програму, з огляду на специфіку бізнесу, порекомендують необхідну кількість і місця для розміщення. Наші дизайнери допоможуть розробити макет, який обов'язково запам'ятають майбутні клієнти.

Повернення до списку