Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

«Two Steps Outdoor» - два кроки до правильного вибору білбордів

«Two Steps Outdoor» - два шага к правильному выбору билбордов 27.01.2020
«Two Steps Outdoor» - два кроки до правильного рішення

Продажі - тонка сфера, в якій існують свої закони і правила. Тут немає місця такому фактору, як везіння. Якщо робити все правильно і за законами цього жанру, успіх гарантований. Один з верхніх пунктів правил «як правильно продавати» - правильно рекламувати. На сьогоднішній день, коли продажі в основному перебралися в цифрову всесвіт, парадигма зовнішньої реклами, як не дивно, залишається незмінною. Тому що навіть якщо відключити електрику, вимкнути комп і всі свої гаджети, візуальні канали сприйняття залишаються чутливими до прийняття тієї інформації, що нас оточує. Більш того, грунтуючись на даних досліджень, проведених компанією Cuebiq, саме зовнішня реклама сьогодні актуальна як ніколи. Ця аналітична компанія зважилася оцінити ступінь сприйняття потенційними покупцями різних видів рекламного впливу. Дослідження отримало назву «Footfall Attribution Benchmarks» і головний її висновок такий: зовнішня реклама на 80-120 відсотків збільшує онлайн продажу. А це означає, що без перевіреного десятиліттями і надійного білборда не обійтися.

Крок перший. знайти

Отже, зовнішня реклама необхідна. Її неможливо заблокувати або вимкнути, вона не заважає приймати іншу інформацію і не викликає почуття експансії в особистий простір. Більш того, вона законна і її контент відповідає нормам спільноти на все сто. Значить, потрібно зробити наступний крок - знайти компанію, яка допоможе розмістити вашу рекламу на білбордах, сітілайтах тощо. І ви цю компанію знайшли - звернувшись до нас

Крок другий. вибрати

Чому ми пропонуємо вибрати саме нас? Серед безлічі пропозицій на даному ринку ми, крім стандартного пакета послуг з розміщення вашої реклами на поверхнях, пропонуємо сервіс замкнутого циклу. Ми не обмежені локаціями, наша сфера впливу - вся Україна. «Two Steps» у своєму розпорядженні базу в більш ніж 300 містах і 90 тисяч конструкцій. Тобто, щоб розмістити інформацію в декількох містах, клієнту достатньо просто зв'язатися з нашим київським офісом, все інше ми беремо на себе.

Працюючи на національному ринку з 2005 року, ми вивчили специфіку роботи в усіх регіонах. На перший погляд може здатися, що такий фактор як ментальність не має значення. Однак, найчастіше проблема невдач з рекламою на білбордах криється в банальному людському факторі. Ми цей фактор виключили і в нашому діловому портфоліо не існує невдач, пов'язаних з взаємодіями на локаціях. І, продовжуючи тему месторазмещение, додамо, що кожна наша точка вивчена і проаналізована, а значить, ми готуємо під вимоги бренду адресну програму з урахуванням специфіки регіону, наявності носіїв, бюджету та інше. Ми розуміємо, де необхідно розміщувати рекламу в залежності від контенту - біля торгових центрів, адміністрацій, вокзалів або інших публічних просторів. Ви даєте нам завдання - ми вирішуємо, як досягти максимального ефекту.

Що таке сервіс замкнутого циклу? Для нас - це ідеальний варіант взаємодії, з огляду на сказане вище. Фахівці «Two Steps Outdoor» опрацюють макет, підготують його до друку, якісно надрукують, розмістять на поверхнях і нададуть фотозвіт. І, що важливо, ми забезпечуємо звітне супровід під час всього процесу співпраці - від підписання первинного договору, до акту виконаних робіт. Як вже говорилося - просто зв'яжіться з нами!

«Two Steps Outdoor» - це про закон і порядок. Ми уважно стежимо за змінами законодавчої бази, і з нами ви можете бути впевненими в коректності проведеної рекламної кампанії, будь то передвиборна агітація або концерт популярного артиста.

Питання про цінову політику не останній в нашій презентації, хоча ми свідомого вирішили обговорити його в кінці. Ми не демпінгова компанія, але пишаємося тим, що оптимізацією і грамотним управлінням змогли зробити наші ціни лояльними. Говорячи простіше - у нас не буде дорожче, ніж у безпосереднього власника площині. Не питайте, як нам вдалося цього досягти, головне, що ми працюємо за системою партнерської цінової програми, а вона завжди орієнтована на інтереси клієнта.

Удача завжди на нашому боці

Менеджери «Two Steps Outdoor» - це досвідчена команда, яка завжди знає де і що відбувається з нашими рекламними поверхнями. Постійний моніторинг, аналіз ситуації, контроль кожного етапу - ті щоденні кроки, які роблять нас важливими гравцями на ринку рекламних послуг. Ми не покладаємося на удачу, але віримо в себе і в наших клієнтів!

Повернення до списку