Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Стоковые билборды в Киеве с экономией на наружке до 60%
Акційні білборди в Києві з економією на зовнішній рекламі до 60%

Розміщення на білбордах в Києві за низькою ціною до 60% - це реальність для клієнтів Two Steps Outdoor. Наша агенція традиційно орієнтується на потреби і можливості малого та середнього бізнесу, який потребує просування і не може дозволити собі «злив» бюджету.

Як скористатися акцією Білборди з стокових цінами

В кінці кожного місяця Всеукраїнське агентство зовнішньої реклами Two Steps Outdoor пропонує замовникам бронювати борди зі знижкою від 30% до 60% на наступний місяць. У період з 25 по 30 вересня ви можете забронювати площині на жовтень, в жовтні - на листопад, і так далі.

Умови акції:

• бронювання 5+ площин на термін від одного місяця,
• адресна програма без прив'язки до конкретної вулиці чи району,
• 5-7 днів на підготовчі роботи для друку і наклеювання постерів.

Для розміщення зі знижкою залишайте заявку на сайті через форму зворотного зв'язку або зв'язуйтеся з менеджерами Two Steps Outdoor. Отримуйте сервіс в форматі «все включено» на супервигідних умовах:

• повний супровід комунікаційної кампанії з моменту звернення,
• формування максимально адресної програми, яка максимально відповідає запиту,
• забезпечення та контроль поклейки постерів, фотозвіти та сервісна підтримка на весь період розміщення.

Увага! Акція «Білборди з стокових цінами» в Києві діє на постійній основі. Рекомендуємо протягом місяця проводити моніторинг вільних конструкцій для оренди білбордів в перший же день дії акції. Хто встиг - той отримав кращі площині зі знижкою до 60%

Повернення до списку