Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Мы работаем! Розміщення реклами на білбордах, сітілайтах, скролах та інших зовнішніх носіях відбувається в таких областях:
Київ і Київська область, Житомирська, Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Чернівецька, Івано-Франківська, Вінницька, Хмельницька, Одеська, Черкаська, Кіровоградська, Полтавська, Закарпатська, Дніпропетровська, частково Запорізька, Миколаївська, Чернігівська, Сумська В містах на території Харківської, Миколаївської, Херсонської, Донецької, Луганської області , де ведуться активні бойові дії розміщення зараз не можливе. У містах Чернігівської, Сумської, частини Київської області, які зазнали значних руйнувань можливість розміщення на конкретних площинах треба уточнювати у менеджерів. На тимчасово окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської області розміщення не можливе. Також у нас можно замовити шрокоформатний друк банерів, рекламних постерів, постерів для білбордів тощо По всіх запитаннях звертайтесь до наших менеджерів за телефонами. +38-044-333-69-64 +38-068-789-02-49 +38-095-721-81-60 +38-063-939-56-71 Або пишіть на електрону пошту: adv@2s-outdoor.com.ua" o.buchek@2s-outdoor.com.ua

Повернення до списку