Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Реклама на білбордах під час кризи

Реклама на билбордах в кризис 01.04.2020

Люди будуть рекламувати свої товари завжди - і в хороші часи і в погані. В хороші вони хочуть рекламувати; в важкі вони повинні рекламувати. Брюс Бартон

Коли в наші двері стукає криза, коливання економіки або політична нестабільність, реклама - це перше від чого прагне відмовитися бізнес. Це зрозумілі і обгрунтовані бажання, витрати потрібно скорочувати, щоб залишитися «на плаву», а реклама, це те, що не дає миттєву віддачу. У статті поговоримо про те, чи потрібно в цій ситуації відмовлятися від розміщення реклами на білбордах, сітілайтах тощо.

 

Іноді криза, це найкращий час для розвитку нових напрямків бізнесу та зміцнення старих позицій.

Якщо виробляєте товари або послуги першої необхідності, які користуються попитом то здається, навіщо ж зараз реклама, адже і так куплять. Так, куплять, ось тільки питання у кого, у вас або у конкурентів. І може бути, коли конкуренти відмовляються від рекламних площин, прийшов час їх орендувати.

Якщо послуги і товари не першої необхідності, здається, що клієнти відмовляються від них і навіщо ж тоді реклама? Звичайно, залежить від специфіки бізнесу, але ймовірно зараз ви готові запропонувати знижки, розстрочку або інші умови, а споживач так чи інакше планував здійснювати покупку. Так ось реклама на білбордах - відмінна можливість потенційному покупцеві про це повідомити, щоб він вже точно вибрав вас.

Світ зіткнулися не тільки з кризою, а ще й з карантином, раніше такого не траплялося. Здається, навіщо ж зовнішня реклама, якщо клієнти сидять по домівках? Коли реклами стає менше і конструкції стоять порожніми, то ваш яскравий і креативний сюжет буде помітний, адже ефективність звернення підвищується. А люди і машини все одно на вулицях наших міст присутні.

Економічні труднощі не тільки у вас, але і у власників рекламних агентств, тому вони теж надають знижки, бонусні послуги та інші цікаві умови, яких зазвичай немає. Для утримання існуючих клієнтів ми так само готові йти на компроміси, щоб разом пережити непростий етап. Може бути, зараз найкращий час орендувати білборди зі знижкою в 30-60%, поки це не зробили конкуренти? Так само хтось відмовляється від реклами і білборд, який ви давно хотіли забронювати вільний і з'явилася можливість зайняти його на тривалий термін ще й зі знижкою? Зателефонуйте менеджерам Two Steps Outdoor, ймовірно рейтингові рекламні площини чекають тільки вас.

Якщо переконали - чекаємо дзвінків і заявок, будемо долати кризу разом. Будьте здорові і бережіть себе.


Повернення до списку