Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

  Кампанії 2019 року з виборів президента України і Верховної Ради IX скликання залишилися позаду. На залишки бюджетів переможці дякують виборцям за довіру. Вже 1 вересня більшість площин спорожніли - завершився термін оренди білбордів політиками і партіями.
   
  Це означає, що бізнес повертається на найефективніші рекламні борди:  
• сторона А, 
• підсвічування, 
• призма. 
   Пропонуємо виходити з відпускного настрою і бронювати білборди, які майстерно підбирають менеджери агентства «Two Steps Outdoor».

   Рекомендуємо не відкладати старт кампаній: в середині вересня починається високий бізнес-сезон, і осінь обіцяє бути спекотною Традиційно піки продажів у всіх сферах бізнесу припадають на кінець року - в листопаді і грудні відзначається підвищений попит на «подарункові» товари і послуги.

   Розміщення реклами на білбордах сприяє вирішенню маркетингових задач:  
 • Нагадування про бренд або торгівельну марку. За період засилля політичної реклами цільова аудиторія забула про місцеву або регіональну бізнесах.
 • Просування нових товарів і послуг. Традиційно восени оновлюється асортимент, додаються сервіси і т.д. 
 • Утримання існуючої і залучення нової аудиторії. 

  Реклама на бордах, помітна і залучаються, сприяє прийняттю рішення про покупку. Для гарантованого розміщення на білбордах, які знаходяться в потрібному районі або вулиці, звертайтеся до менеджерів або бронюйте площині через онлайн-форму на сайті агентства. При обробці заявки ми допоможемо сформувати оптимальну адресну програму і проконсультуємо з питань розміщення

Повернення до списку