Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

  Нагадуємо, що з 16.01.2020 року вступають в силу нові положення закону про мову. Тепер єдиною мовою реклами може бути тільки державна мова - українська. 
  Це стосується і використання логотипів на іноземних мовах. На іноземних мовах можуть розміщуватися тільки зареєстровані ТМ, при цьому клієнт повинен надати агентству сканкопію свідоцтва про реєстрацію торгової марки або сканкопію заявки подачі на реєстрацію з відміткою Укрпатенту.
 При цьому, законом не передбачено використання в рекламі транслітерації або перекладу англомовних слів, як це практикувалося раніше.
  Рекламодавець несе відповідальність за порушення вимог про мову реклами, передбачений штраф у п'ятикратному розмірі вартості розміщення реклами.
  Дизайнери нашої компанії розробляють макети з урахуванням юридичної відповідності із законодавством України, але, якщо у вас власний макет, перед розміщення необхідно проконсультуватися з вашим менеджером, щоб врахувати всі нюанси

Повернення до списку