Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Наружная VS интернет реклама.
Інтернет поглинув світ, щільно увійшов в наше життя, стежить з кожного смартфона, вгадуючи наші переваги і інтереси. А що ж традиційні білборди? Їх завдання не змінюються століттями. По-перше - покажчик. Якщо бізнес існує не тільки в мережі, а й в реальності, розміщення реклами на білбордах грає навігаційну функцію. Ви зможете не просто зорієнтувати клієнтів в путини мегаполісу, а й розповісти про товари, новинки, акції. Навіть, якщо магазин тільки віртуальний - рекламна оффлайн підтримка сприятливо вплине на імідж і залучення клієнтів саме до вас. Дослідження ринку стверджують, що зовнішня реклама допомагає у формуванні довіри, впізнаваності та позитивного іміджу бренду. Адже в інтернеті є багато неякісної, недобросовісної, а часом і не зовсім законною «спам» інформації. У той час як розміщення зовнішньої реклами в Україні строго регулюється законом.
Далеко не для всіх галузей бізнесу потенційні клієнти живуть тільки в інтернеті. Для безлічі b2b сфер заявити про себе орендувавши білборд - оптимальне рішення. Для галузей, які пов'язані з будівництвом, агросектором, перевезеннями, промисловістю реклама на білбордах може стати як інвестицією в розвиток так і виконувати соціальні функції.
 
Карантин сильно вплинув на поточний життєвий уклад. Багато переведені на віддалену роботу і стали набагато рідше бувати на вулиці. Навіщо витрачатися в такий непростий період на зовнішню рекламу. По-перше, є галузі, які все так же працюють. Наприклад, ми ходимо за продуктами, але ось куди і які товари купувати можуть «порадити» білборди. Все, що пов'язано з сільським господарством працює і реклама техніки, добрив, саджанців або насіння актуальна. В існуючих умовах так само важливо розповісти своїм клієнтам про те, як ви працюєте, як вас знайти в онлайні або замовити доставку. Ну і не забувайте, що реклама на білбордах - єдина, яку не можна вимкнути, переключити, подивитися ботами або заблокувати. Наші співробітники обов'язково постараються зробити ваше розміщення вигідним і результативним.

Повернення до списку