Допомогти Збройним Силам України можна, здійснивши переказ з платіжної картки – будь-якого банку та будь-якої країни світу.
Реквізити на сайті Національного Банку

Реклама на билбордах - новые правила и новые возможности

По всій території України діє воєнний стан. Нові правила стосуються всіх сфер життя нашої країни. Реклама на білбордах – не виняток. Оренда бордів і розміщення на них реклами, і навіть усе, що стосується зовнішньої реклами загалом, – тут правила дещо змінилися. Про що йде мова?

 

Контент

 

Ви звернули увагу, що зміст зовнішньої реклами змінився. І якщо у мирний час в Україні діяли найсуворіші обмеження на контент, то сьогодні ми бачимо і російську мову на бордах, і українську державну символіку. Все це вимоги часу і, як бачимо, все це ефективно працює.

 

Так, зараз у пріоритеті соціальна реклама. Її розміщення здійснюється з максимальними знижками, а там, де можна – безкоштовно. Вся країна об'єднана ідеями перемоги і ми всі працюємо заради цієї мети! Для безоплатного розміщення радимо звертатись до місцевих органів влади та відділів реклами виконкомів

 

Нові можливості

 

У зв'язку з цим у потенційного рекламодавця відкриваються нові можливості. Тепер ми розміщуємо контент із значними поступками, але, безумовно, у межах чинного законодавства. Ну а нова цінова політика не комерційну рекламу дозволяє розширювати можливості та здійснювати найсміливіші та масштабні рекламні програми.

Багато співробітників технічних відділів зараз боронять нашу державу, також є затримки з логістикою поклейки, віправки постерів на міста, тому просимо враховувати, що друк та поклейка може займати до 7-9 робочих днів та планувати розміщення.

 

Пишіть нам, щоб отримати адресні програми для розміщення реклами на білбордах, сітілайтах та інших поверхнях в різних областях України!

+38-044-333-69-64

+38-068-789-02-49

+38-095-721-81-60

+38-063-939-56-71

 

adv@2s-outdoor.com.ua

o.buchek@2s-outdoor.com.ua


Повернення до списку